طرز تهیه سبزی پلو با ماهی :

حفظ ارزش غذایی مواد اولیه:

برای تهیه سبزی پلو با ماهی سالم در درجه اول مهم انتخاب ماهی و سبزی تازه می باشد.سبزی معمولا در طی عمل آوری و پختن مقداری از ویتامین خودش را از دست می دهد به همین علت توصیه ی ما سبزی تازه می باشد زیرا دارای ویتامین بیشتری است. حتی بعد از پختن که درصدی از ویتامینش را از دست می دهد باز هم دارای ویتامین کافی است. همچنین بهتر است سبزی را در مرحله ی آخر به برنج اضافه کنید که هم مدت زمان و هم حرارت کمتری متحمل شود تا بر اثر گرمای زیاد مولکول هایش تغییر شکل ندهد و از ارزش غذایی اش کاسته نشود

ماهی حاوی مواد مغذی بسیاری از جمله امگا 3 می باشد برای اینکه این مواد مفید در حین پخت و پز از بین نرود بهترین روش برای طبخ ماهی آب پز، بخارپز و کباب پز می باشد. زیرا سرخ کردن ماهی در روغن با حرارت بالا باعث می شود بسیاری از مواد مغذی آن از بین برود و همچنین امگا 3 موجود در ماهی با حرارت اکسید می شود و از بین خواهد رفت.

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی


خوشمزه ترین مزه ها ماهی ,سبزی ,مواد ,ویتامین ,حرارت ,تهیه ,می باشد ,از بین ,می دهد ,دست می ,را ازمنبع

طرز تهیه “آش رشته” پیش غذای معروف ایرانی ها

طرز تهیه سه مدل شیرینی پر طرفدار و خوشمزه

بهترین دستور تهیه غذاهای ایرانی

خاگینه هویج

طرز تهیه گز اصفهان، کلانه سنندج و مسقطی شیراز

طرز تهیه “کباب چنجه”

حذف اکانت های شبکه های اجتماعی

مشخصات

آخرین جستجو ها

iqsasy خرید بلیط هواپیما اینجا همه چی هست اجناس فوق العاده K House شماره تماس تهیه محصولات09334336389 لایسنس نود 32، یوزرنیم و پسورد نود32، جدیدترین آپدیت نود32 رایگان امروز کفش کلاش سایت اینترنتی شب online stor